Big Benny Boeken

Het is pas feest als Big Benny is geweest!

In 1992 kroop Roermondenaar Ben Peters voor de eerste keer onder de artiestennaam Big Benny achter de microfoon. Dat gebeurde in een piepklein zaaltje voor slechts een handjevol publiek. “Big Benny, wie is dat nou? Wat moeten wij met hem?” Precies: onbekend maakt onbemind. Laat je echter tegenwoordig ergens in het Limburgse land de naam Big Benny vallen dan is er niemand die nog nooit van de altijd goedgemutste entertainer heeft gehoord. Het kan verkeren.

Bijna iedere Limburger heeft hem minstens één keer aan het werk gezien en zelf ervaren hoe BB in een hand omdraai het publiek op zijn hand heeft en van een kleine miniparty een fantastisch groot feest maakt. In stampvolle zalen of paviljoens en niet te vergeten grote openluchtfestivals, zoals bijvoorbeeld op de 11de van de 11de op het Vrijthof in Maastricht of op carnavalszaterdag in de Zoepkoel van Venlo, scanderen duizenden mensen zijn naam. “Big Benny! Big Benny! Big Benny!” En, zo vreemd is de enthousiaste reactie van het publiek niet. De zanger maakt de hooggespannen verwachtingen namelijk waar, van het eerste liedje tot en met de laatste toegift. Telkens opnieuw haalt hij het onderste uit de kast en laat hij de grote schare fans uitbundig meezingen, schateren van het lachen en schunkelen. Tijdens een optreden kronkelt automatisch een polonaise van soms wel een paar honderd meter door de zaal of feesttent. Arm in arm, hand in hand, hotsen en botsen in de lange vrolijke sliert. ‘Het is pas feest als Big Benny is geweest’, de slogan klopt als een bus.

Big Benny is regelmatig te beluisteren op de radio en te zien op de beeldbuis. Bij L1, TVL, TROS, VARA, SBS en Veronica. Corné Klein van Radio 3FM had Big Benny een uur lang live in de studio en na afloop stond de telefoon in Hilversum roodgloeiend. De lokale radiostations in Limburg schenken min of meer dagelijks aandacht aan zijn repertoire. Big Benny grossiert inmiddels in Limburgstalige hits zoals Eine maeter beer, Lurrie, Riet op de tap, Limbo Party, Oh Oh Kammeroad, Viva Malorca, Ich bön en bees, Ich kin eine Beer en Wiskey, Vrundj bösse, Mien Club aeve etc.

Big Benny boeken voor je evenement?

1. Telkens opnieuw haalt Big Benny het onderste uit de kast en laat hij de grote schare fans uitbundig meezingen.
2. De bekende Limburgse zanger Big Benny boeken doe je bij Nr.1 Artiesten.
3. Bij ons vind je bekende Limburgse zangers voor jouw evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Big Benny op mijn evenement?

Download perskit van Big Benny

Big Benny is te boeken vanaf €895

Big Benny boeken

Big Benny op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Big Benny te boeken voor mijn Evenement?

Big Benny is te boeken vanaf €895

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Big Benny

Prijsinformatie: Big Benny

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen