Beppie Kraft Boeken

De koningin van het Limburgse lied Beppie Kraft

Goed wijn behoeft geen krans; Beppie Kraft is al jaren onbetwist ‘de Koningin van het Limburgse lied’ en weet ieder optreden weer tot een feest te maken.

Op gegroeid in een muzikaal gezin (vader Sjeng Kraft was een accordeonist, arrangeur en liedjesschrijver) heeft Beppie in al die jaren haar muzikale sporen ruimschoots verdiend! In 2007 stond Beppie 50 jaar op het podium en in 2012 nam ze ongeveer 14.000 Limburgers mee naar Ahoy Rotterdam voor een concert! Stilzitten is er voor Beppie niet bij met nog steeds een overvolle agenda en een passie waar menig een jaloers op kan zijn. Haar lijst van Limburgse hits is indrukwekkend, en daar komen er jaarlijks steeds meer bij. Beppie, ‘still going strong’ en een garantie voor een succesvol optreden.

Beppie Kraft boeken voor je evenement?

Beppie Kraft boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste Limburgse artiesten voor jouw evenement. Of je nu een enkele artiest wilt boeken of een gehele line-up van top-artiesten voor je event, wij staan graag voor je klaar om je van advies te voorzien.

Wat kost Beppie Kraft op mijn evenement?

Download perskit van Beppie Kraft

Beppie kraft is te boeken vanaf €1095

Beppie Kraft boeken

Beppie Kraft op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Beppie Kraft te boeken voor mijn Evenement?

Beppie kraft is te boeken vanaf €1095

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Beppie Kraft

Prijsinformatie: Beppie Kraft

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen