Beatfreak Boeken

Krachtig, energiek en hard is precies wat Beatfreak te bieden heeft.

Zijn eerste voorproefje van succes kwam na zijn succesvolle deelname aan de Radical Redemption DJ contest. Daarna was de zelfverzekerde jonge producer op een missie om het zijn invloed uit te oefenen binnen de Raw Hardstyle. Marvin is vastbesloten om zichzelf naar een hoger niveau te tillen.

Deze geboren entertainer uit het diepe zuiden van Nederland is altijd bezig zichzelf en zijn optredens verder te pushen. Met releases als: “Curse of the Clown, Madness en Pay up” zet hij voet aan de grond op het gebied van muziekproducties. Zijn charismatische en energieke optredens maken het publiek gek. Zijn tracks worden ondertussen door alle mainstage-artiesten en op de grootste podia gedraaid!

Beatfreak staat niet alleen bekend om zijn harde producties, maar deze rasartiest staat op het podium ook garant voor een groot entertainmentgehalte. Beatfreak heeft  inmiddels opgetreden op een aantal van de meest bekende festivals in de Hardstyle scene zoals Decibel, Ground Zero en Live For This.

Beatfreak boeken voor je evenement?

Boek Beatfreak nu bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste DJ’s. Ben je op zoek naar DJ voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost Beatfreak op mijn evenement?

Download perskit van Beatfreak

Prijs op aanvraag

Beatfreak boeken

Beatfreak op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Beatfreak te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Beatfreak

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen