Anne-Maria Zimmermann Boeken

Anne-Maria Zimmermann is niet meer weg te denken in de Duitstalige muziekindustrie

Het succesverhaal van Anna-Maria-Zimmermann begint in 2005 als ze meedoet aan het derde seizoen van de Duitse versie van Idols: ‘Deutschland sucht den Superstar’. Ze groeit uit tot één van de publieks lievingen en eindigt uiteindelijk als 6e. Hierna is ze korte tijd actief als presentatrice om zich vervolgens volledig op haar zangcarrière te storten.

In 2007 verschijnt haar eerste single ‘Der erste Kuss’. Daarna volgen top40 hits als ‘1000 Träume weit’, ‘FreiSein’ en ‘100.000 leuchtende Sterne’ en het recente ‘Himmel blaue Augen’.

Verschillende hitsingles en albums later, is Anne-Maria anno 2019 niet meer weg te denken in de Duitstalige muziekindustrie.

Anne-Maria Zimmermann boeken voor je evenement?

Anna-Maria Zimmermann boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste Duitse zangers voor je Oktoberfest, Après ski feest of ander Duits gethematiseerd evenement. Heb je vragen of advies nodig? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Anne-marie Zimmermann

Prijsinformatie: Anne-Maria Zimmermann

Contacteer ons
Download perskit van Anne-Maria Zimmermann

Beeld en geluid

Wat kost het om Anne-Maria Zimmermann te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Anna-Maria Zimmermann boeken

Anne-Maria Zimmermann op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief