Anita Meyer Boeken

Bekende zangeres Anita Meyer op je evenement

Al meer dan 35 jaar aan de top van de Nederlandse Showbizz. Met de internationale mega hit ‘Why tell me Why’, meerdere top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich benoemen tot succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ’80 en 90’. Nu is Anita echter weer helemaal terug van…. Eigenlijk nooit weggeweest.

Haar grootste hit ‘Why tell Me Why’ is onlangs door verschillende DJ’s opnieuw uitgebracht en wederom met internationaal succes. Hierdoor maakt momenteel een heel nieuwe generatie kennis met de muziek van Nederlands meest succesvolle zangeres.

Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren.

 

Anita Meyer boeken voor je evenement?

Met Anita Meyer op je evenement of feest heb je een gegarandeerde hit op je evenement! Anita Meyer boeken doe je nu bij Nr.1 Artiesten. Wij zorgen ervoor dat het boeken van artiesten snel, eenvoudig en betrouwbaar gaat. Neem contact met ons op voor meer informatie over Ruth Jacott.

Wat kost Anita Meyer op mijn evenement?

Download perskit van Anita Meyer

Anita Meyer boeken

Anita Meyer op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Anita Meyer te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Anita Meyer

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen