Andy & Roy Boeken

Populair, muzikaal en spontaan dat zijn Andy & Roy

Als er één duo de afgelopen tijd aan populariteit gewonnen heeft, dan is het wel Andy & Roy uit Valkenburg. En dat is niet vreemd, want met hun muzikaliteit, open en spontaan karakter en vlotte, stijlvolle uitstraling, zijn ze geliefd bij jong en oud. Zowel Roy Willems als Andy Croonenberg (zoon van Frans Croonenberg) hadden ieder al een eigen carrière, maar vullen elkaar fantastisch aan.

Andy & Roy hebben inmiddels een uitgebreid eigen, herkenbaar repertoire. Denk daarbij aan hits als ‘Vrung’,‘Wao de sjterre zeen’ en de laatste LVK-knaller ‘Plek de wiezers vas’, die regelmatig op regionale en provinciale media te horen zijn.Het duo heeft inmiddels een vaste plek verworven binnen de Limburgse artiestenwereld, je komt ze tegen op allerlei festiviteiten door heel Limburg. Andy & Roy garanderen een top optreden met, naast mooie muziek, ook ruimte voor veel humor en zelfspot.

Andy & Roy boeken voor je evenement?

Andy & Roy boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste Limburgstalige artiesten voor je feest of evenement. Wil je een enkele artiest boeken of een hele line-up? Wij denken graag met je meer over de invulling van het entertainment.

Wat kost Andy & Roy op mijn evenement?

Download perskit van Andy & Roy

Andy & Roy zijn te boeken vanaf €595

Andy & Roy boeken

Andy & Roy op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Andy & Roy te boeken voor mijn Evenement?

Andy & Roy zijn te boeken vanaf €595

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Andy & Roy

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen