André Hazes Boeken

De stempel als ‘de zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst.

Maar als een aantal jaar gaat André Hazes ook op eigen benen als een trein. Hij heeft inmiddels drie gouden albums op zijn naam en je kunt zowel op festivals en evenementen als op televisie niet meer om hem heen.

Na zijn debuutalbum uit 2013, Mijn Beste Vriend, brak André Hazes pas goed door in het programma De Beste Zangers Van Nederland, waarin hij opviel met zijn vertolking van Ik Leef Mijn Eigen Leven – wat hem een nummer 1-hit opleverde. Een paar jaar geleden tekende hij een contract bij Dino Music en scoorde meteen een dikke hit met Leef. Het jaar erop, in 2016, kwam ook een album uit met dezelfde titel. Hij sleepte maar liefst vier prijzen weg bij de Buma Awards, kreeg een Edison in de categorie Volksmuziek en ontving de 100%NL Publieksprijs. Het album Leef werd goud, de single zelfs platina.

André Hazes is niet meer te stoppen. Naast twee concerten in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam werd André ook presentator bij SBS. Daarna volgden ook diverse uitverkochte concerten in Ahoy en vele andere succesvolle optredens, zoals Vrienden van Amstel LIVE en Holland zingt Hazes. Maar ook alle grote evenementen en festivals door het hele land weet André Hazes plat te spelen met zijn band.

 

André Hazes boeken voor je evenement?

André Hazes boeken voor je feest, bedrijfsfeest of evenement? Zanger André Hazes boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Nr.1 Artiesten is graag jouw partner bij het boeken van Nederlandse artiesten.

Bij ons vind je diverse zangers voor jou feest, bedrijfsfeest of evenement. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten of een line-up kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

André Hazes

Prijsinformatie: André Hazes

Contacteer ons
Download perskit van André Hazes

Beeld en geluid

Wat kost het om André Hazes te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

André Hazes boeken

André Hazes op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief