4TON Boeken

4TON staat garant voor een feest van begin tot het einde!

Vier zwaar gezellige mannen uit Houthem & Berg en Terblijt hebben elkaar sinds 2021 gevonden in hun gezamenlijke passies, carnaval, muziek, bier en bitterballen. Naast hun vriendschap door dik en dun weten ze iedere bühne te testen op stevigheid met hun uptempo repertoire en hun extraverte dansmoves. Philippe, Michel, Giel & Robbert weten de zaal in beweging te krijgen middels hun denskes, sjoenkels of gesjpring. Vriendschap, plezier en gezelligheid staan voorop om er samen met hun publiek een groot feest van te maken. Van de maaskant in België via Limburg tot in Brabant staan de heren van 4TON garant voor feest van morgens vroeg tot avondlaat!

4TON boeken voor je evenement?

Boek 4TON nu bij Nr.1 Artiesten.

Bij ons kun je diverse Limburgse artiesten boeken voor je feest of evenement. Gegarandeerd feest met deze doorgewinterde artiesten. Ben je op zoek naar een artiest of wil je juist nog meer artiesten boeken voor een complete programmering? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost 4TON op mijn evenement?

Download perskit van 4TON

Prijs vanaf €395

4TON boeken

4TON op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om 4TON te boeken voor mijn Evenement?

Prijs vanaf €395

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: 4TON

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen