Search
Close this search box.

10 voordelen van het boeken van artiesten bij Nr.1 Artiesten

Bent u bezig met het organiseren van een evenement, verenigingsfeest of jubileum? Wilt u een groot en mooi feest met bekende artiesten, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Het boeken van een artiest was door Nr.1 Artiesten nog nooit zo eenvoudig. In dit blog zetten we 10 voordelen op een rijtje van het boeken via Nr.1 Artiesten.

 1. Eén aanspreekpunt voor al uw artiesten

  Het is niet nodig om uit te vogelen wie het management van een artiest is, of dat u te maken heeft met een tussenpersoon of niet. U heeft ook niet per artiest een ander contactpersoon: voor alle artiestenboekingen van uw evenement heeft u bij Nr.1 artiesten één direct aanspreekpunt.
 2. Het grootste aanbod van Limburgse en Duitstalige artiesten

  Nr.1 Artiesten heeft het grootste aanbod van Limburgse en Duitstalige artiesten van Nederland. Van Beppie Kraft tot Andy & Roy, van Wir Sind Spitze tot Big Benny. De artiesten die u bij ons boeken kunt, zijn exclusief bij door Nr.1 Artiesten vastgelegd. Dat betekent dat u bij Nr. 1 artiesten altijd bij het originele management boekt en de best mogelijke prijs ontvangt.
 3. Een groot netwerk

  We hebben een groot netwerk onder de managementbureau’s van bekende Nederlandse artiesten en DJ’s. Ook reikt ons netwerk tot in België en Duitsland. Mocht u een artiest willen boeken die wij zelf niet aanbieden, zorgen we ervoor dat we deze toch voor u kunnen boeken. En dat tegen voordelige tarieven.
 4. Betaal nooit te veel

  U betaalt nooit te veel. Met Nr.1 artiesten onderhandelen wij voor u over de prijs, zodat u dat zelf niet hoeft te doen. Met al onze eigen artiesten hebben we een exclusieve samenwerking, wat wil zeggen dat het bij ons áltijd het voordeligst is.
 5. Geen onverwachte kosten

  Wij dragen zorg voor alle contracten, de riders, maar ook de afhandeling van eventuele BUMA-kosten. We zorgen voor een duidelijk en inzichtelijk plaatje, zodat er nooit sprake kan zijn van onverwachte kosten. Vaak komt het voor dat Buma een jaar later, vaak onverwacht, een factuur stuurt voor de Buma-rechten. Deze rechten kunnen bij Nr. 1 artiesten van tevoren worden doorberekend, zodat u ze niet onverwacht hoeft te betalen.
 6. Passie voor entertainment

  Nr.1 Artiesten heeft een team met passie voor entertainment. De twee oprichters Rob en Harold hebben samen jarenlange ervaring. Rob als dé man als het om carnaval gaat, Harold als dé man in de showtechniek. Samen met een uitgebreid team, waaronder boekers Nena, Kevin en Ben, zijn het boekers met passie voor entertainment.
 7. Weten wat er speelt

  We weten wat er speelt. Zowel lokaal, maar ook nationaal. We zijn één aanspreekpunt. Door onze lokale verankering weten we welke artiesten populair zijn in welke regio, zodat u nooit voor een vervelende verrassing komt te staan.
 8. Kinderentertainment

  Het grootste aanbod aan entertainment voor kinderen boekt u bij Nr.1 Artiesten. Van K3 tot Dora & Diego en van Peppa Pig tot Woezel en Pip. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het realiseren. Bij Nr. 1 Artiesten boekt u kinderentertainment inclusief alle noodzakelijke licenties.
 9. Organisatorische kennis

  We hebben niet alleen kennis van het boeken van artiesten, maar ook van het organiseren van evenementen. Nr.1 Artiesten in betrokken bij verschillende grote producties waaronder Elfdevaandeelfde, Kingsday Maastricht en K3 shows in de Rodahal. Met onze ervaring tillen we uw evenement naar een hoger niveau.
 10. Facilitaire zaken

  Indien gewenst kunnen wij ook de zorg dragen over alle facilitaire zaken tijdens uw evenement. Van het opvangen van artiesten, tot aan het regelen van beveiliging of van het leveren van techniek tot de catering en de complete bewegwijzering van uw evenement.

Hulp nodig bij het boeken van artiesten?

Wilt u graag een artiest boeken voor uw evenement of willen sparren over het organiseren van een productie? Neem dan een kijkje op onze website, of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Rob, Harold, Kevin, Nena en Ben helpen je graag verder in een vrijblijvende afspraak.